Taskforce QRS Amsterdam verzorgt reanimatieonderwijs gegeven door medische studenten uit Amsterdam. De stichting is begonnen met het leren reanimeren aan middelbare scholieren met als doel het aantal sterfgevallen aan een hartstilstand te verminderen. Hiernaast geeft Taskforce QRS ook avondcursussen aan particulieren en aan groepen. Op deze avond kunt u een leerzame en interactieve cursus verwachten volgens de nieuwste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Naast Amsterdam is de stichting ook actief in Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Leiden en Groningen. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de cursus wanneer u aanvullend verzekerd bent. Kijk hiervoor uw verzekeringspolis na. Voor meer informatie over onze stichting kunt u ook onze website bezoeken: www.taskforceqrs.nl/amsterdam. Wacht niet met het volgen van een cursus. Schrijf u nu in!

Contactgegevens van deze partner

Cursusaanbod