Vraag het wandelmagazine aan

Wandel je fit met een fitbit

Vraag het gratis online wandelmagazine aan met 36 prachtige wandelroutes in Nederland. Dan maak je ook nog eens kans op een Fitbit Inspire 2 t.w.v. € 99,-. Dit hippe sporthorloge maakt wandelen extra leuk! Houd eens bij hoeveel stappen je zet of hoeveel calorieën je verbrandt.

Ja, ik maak graag kans

Vul je gegevens in en ontvang het online wandelmagazine, de maandelijkse nieuwsbrief en informatie over andere winacties. Doe dit vóór 18 juni, 15.00 uur. Die kans laat je toch niet lopen?

Ja, de Hartstichting mag mij bellen om mij te informeren over het werk van de Hartstichting, voor fondsenwerving en voor (klant-)onderzoek.

Spelreglement

Deze actie loopt van 1 tot en met 18 juni 2021 (15.00 uur). Iedereen die dit formulier invult maakt automatisch kans op een Fitbit. We verloten er 4.

De Hartstichting gaat vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens. Lees ons privacystatement.