Premium lid van route.nl worden

Word premium lid van Route.nl en steun de Hartstichting

Word voor slechts € 9,99 premium lid van Route.nl en profiteer van veel voordelen. De Hartstichting ontvangt bovendien een donatie van € 4,50 van Route.nl als je je via dit formulier aanmeldt.

Route.nl is een platform waarop je toegang hebt tot 135.000 fiets- en wandelroutes in Nederland. Met deze routes ontdek je de mooiste natuurgebieden in ons eigen land. Geniet van de prachtige bossen, duinen en heidegebieden en bezoek historische dorpen en culturele steden. Als premium lid profiteer je van extra voordelen!

Voordelen voor premium leden

Stappen

1. Vul je gegevens in en betaal de € 9,99 voor het lidmaatschap*.
  2. Ontvang een e-mail met een unieke actiecode waarmee je het lidmaatschap kunt bevestigen.
  3. Route.nl doneert € 4,50 van jouw betaling aan de Hartstichting.

*Het gaat om een abonnement van 1 jaar, dat automatisch stopt.

Vul je gegevens in

Gebruik persoonlijke gegevens

De Hartstichting gaat vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens. Meer weten? Lees de privacyverklaring