Yogadocent Melanie van Happy with Yoga heeft voor de Hartstichting een korte video gemaakt. Ze laat je kennismaken met een paar eenvoudige bewegingen en ademhalingsoefeningen. De oefeningen zijn voor iedereen goed te doen. Doe je ook mee?

Melanie Poldervaart:

"Yoga leert je veel over jezelf en helpt je om je persoonlijk te ontwikkelen. Het zweverige beeld wat Yoga een aantal jaren geleden nog had, is er al lang niet meer. Het allerbelangrijkste is dat het ontzettend goed voelt om te doen. Niet alleen ben je lekker met je lichaam aan het bewegen, maar je werkt ook met je geest en je ademhaling. Dit voelt echt als een cadeautje als het om je heen erg druk, gestresst of chaotisch is. En het is ontzettend goed voor je!"

Kortingscode

Wil je na het kijken van de video nog meer yoga-oefeningen doen? Tot 31 december 2021 krijg je korting op online yogalessen van Melanie.

Ga naar de aanbieding