VriendenLoterij zet Anita uit Leiden in het zonnetje

11 juni 2021
VriendenLoterij zet Anita uit Leiden in het zonnetje

Een hartenwens ging in vervulling voor de 55-jarige Anita uit Leiden: een cursus portretschilderen. De Hartstichting diende een aanvraag in bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij om Anita te bedanken voor haar inzet.

Voorbeeld voor anderen

Edith van Paassen van de Hartstichting: “Anita heeft lange tijd geworsteld met een te hoge bloeddruk. Ze heeft medicatie gebruikt en uiteindelijk haar leefstijl aangepast, waardoor haar bloeddruk nu goed is. Ze meet nog wel jaarlijks haar bloeddruk om deze in de gaten te houden. Anita wil graag een voorbeeld zijn voor andere mensen en zet zich daarom graag in voor de Hartstichting.”

Inzet voor de bloeddrukcampagne

“Zo was Anita onder andere het gezicht van de bloeddrukcampagne in 2020, heeft ze meegewerkt aan de Hartstocht Radio in het najaar van 2020 en was ze te zien in het televisieprogramma ‘Helden van Nu’. Anita is met haar gezonde leefstijl een mooi voorbeeld voor anderen en zet zich altijd vol passie in voor de Hartstichting. Daarom zetten wij haar graag in het zonnetje!”

Anita

"Lange tijd was mijn bloeddruk te hoog."

Lees het verhaal

Blij verrast

Anita reageert blij verrast:

“Super! Ik heb mijn ontspanning gevonden in schilderen. Ontspanning is belangrijk voor mij en mijn hartgezonde leefstijl. Ik ben daarom heel blij met deze cursus portretschilderen. Hartelijk bedankt!”

VriendenFonds vervult wensen

Bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties het hele jaar door een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten.

Alleen maar winnaars

Wist je dat jij de Hartstichting kunt steunen door mee te spelen met de VriendenLoterij?

• Jij maakt kans op mooie prijzen, zoals een auto, tv's en geldprijzen.
  • De Hartstichting ontvangt minimaal 40% van jouw inleg.

Meespelen

Voor pers en media

Op de speciale nieuwssite voor pers en media vind je alle actualiteiten, persberichten en dossiers over de Hartstichting.

> Lees het laatste nieuws