Familie Trihartlon: event voor sportieve gezinnen

De Familie Trihartlon is een sportief evenement voor het hele gezin. Het vindt plaats op 25 augustus op het terrein van de Triathlon Noordoostpolder in Emmeloord. Beleef een sportieve en fijne dag met je gezin én haal al zwemmend, fietsend en lopend geld op voor de Hartstichting.

De familie trihartlon is dit jaar op zondag 25 augustus. De inschrijving is nu geopend!

Doe mee

Uitdagend voor het hele gezin

Families kunnen in estafettevorm zwemmen, fietsen en lopen. Er zijn 3 varianten. Familieleden bepalen zelf wie er zwemt, fietst of hardloopt en je mag elkaar aflossen. Iedereen kan meedoen: families maken zelf een team aan of sluiten zich aan bij een bestaand team.

Afstanden

• TOP: 100 meter zwemmen | 5 km fietsen | 1 km lopen
  • SUPER: 250 meter zwemmen | 10 km fietsen | 2.5 km lopen
  • MEGA: 500 meter zwemmen | 20 km fietsen | 5 km lopen

Eerst sporten en dan spelen

Na afloop van de estafette is er volop tijd om te ontspannen. De Trihartlon biedt families een hele dag fun, samen sporten en spelen. Genieten in de speeltuin, alle klim-, klauter- en modderobstakels trotseren en roetsjen van de waterstormbaan.

Lees het laatste nieuws

Nieuwe echo maakt hartfalen eerder zichtbaar

Buurten zonder AED in kaart gebracht

Hartstichting: nieuwe donorwet vergroot kansen voor hartpatiënten

Voor pers en media

Op de speciale nieuwssite voor pers en media vind je alle actualiteiten, persberichten en dossiers over de Hartstichting.

> Lees het laatste nieuws