Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

Meer over privacy en voorwaarden.

Mijn Gids?

Klik nu hier om deze pagina
    in je Gids te bewaren.

Voor de collecteweek van 7 t/m 13 april 2019 zoeken we organisatietalenten. Meld je aan als collecte-organisator en organiseer de collecte in je eigen wijk of woonplaats. Dit kost zo'n 6 tot 18 uur, vooral in maart en april.

Wat je als collecte-organisator doet

Als collecte-organisator organiseer je de collecte in je eigen wijk of woonplaats. Taken zijn onder andere:

• aansturen collectanten of wijkhoofden
    • materialen bestellen
    • looproutes indelen
    • opbrengst tellen en (financiële) administratie

Daniëlle (organisator)

"Veel van de collectanten blijven jarenlang collecteren. Ze vinden het leuk en zinvol werk.”

Lees mijn verhaal

Ja, ik help graag de collecte organiseren

Meld je aan en help mee met het organiseren van de collecte in jouw buurt.

Voorbeeld: 1234AB

Voorbeeld: 0612345678

Vragen over vrijwilligerswerk of collecteren?

Mail Servicepunt Vrijwilligers

Bel 070 315 56 95