Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

Meer over privacy en voorwaarden.

Mijn Gids?

Klik nu hier om deze pagina
    in je Gids te bewaren.

Word vrijwilliger tijdens de collecte

Help mee met de collecte

De Hartstichting is altijd op zoek naar vrijwilligers. De meeste handjes zijn nodig tijdens de jaarlijkse collecteweek. In 2019 vindt deze plaats van 7 t/m 13 april. We zoeken mensen die langs de deuren gaan met de collectebus, maar ook mensen die de collecte willen organiseren.

Wat doe je als collectant?

Collecteren kost je maar een paar uurtjes.

Als collectant:

• loop je meestal in je eigen straat
    • overleg je met het wijkhoofd hoeveel tijd je hebt en waar je wil lopen
    • plan je zelf wanneer je gaat lopen tijdens de collecteweek
    • lever je na afloop de bus in bij je wijkhoofd en krijg je te horen wat je hebt opgehaald

Elke collectebus die we binnenkrijgen is waardevol en draagt bij aan onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Ja, ik meld me aan als collectant

Zet vast in je agenda

Collecteweek Hartstichting: 7 tot en met 13 april 2019

Help je mee met het organiseren?

Er is veel te organiseren tijdens de collecteweek. Wij zoeken vrijwilligers die willen helpen met de organisatie in de eigen wijk of woonplaats.

Taken zijn onder andere:

• materialen bestellen
    • collectebussen in elkaar zetten
    • aansturen van collectanten
    • opbrengst tellen

> Ja, ik help mee met de organisatie

Daniëlle (organisator)

"Veel van mijn collectanten blijven jarenlang collecteren. Ze vinden het leuk en zinvol werk.”

Lees mijn verhaal

Vragen over vrijwilligerswerk of collecteren?

Mail Servicepunt Vrijwilligers

Bel 070 315 56 95