Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

Meer over privacy en voorwaarden.

Mijn Gids?

Klik nu hier om deze pagina
    in je Gids te bewaren.

Word vrijwilliger

Help mee met de collecte

De jaarlijkse collecteweek is van 5 t/m 11 april 2020. Met jouw inzet draag je bij aan oplossingen om elk hart gezond te houden. Kies de manier die bij jou past om te helpen.

Start een online collecte

Collecteer waar en wanneer jij wilt, eenvoudig via je mobiel.

• Je krijgt jouw persoonlijke collectepagina
    • Je vrienden en familie doneren eenvoudig via Ideal of Tikkie
    • Op je collectepagina zie je direct hoeveel geld je hebt opgehaald

Start online collecte

Word collectant

Ga in de week van 5 t/m 11 april met de Hartstichting collectebus langs de deuren.

• Loop in je eigen wijk
    • Het duurt maar 2 uurtjes
    • Zo draag jij bij aan oplossingen om elk hart gezond te houden.

Word collectant

Organiseer de collecte

Organiseer de collecte in jouw wijk of woonplaats. Dankzij jou gaan de collectanten dan op pad. Zo lever jij een onmisbare bijdrage aan de collecteweek. Wat houdt het in?

• Bestel de materialen en zet de collectebussen in elkaar
    • Houd contact met de collectanten
    • Tel de opbrengst

Word organisator

Word regioleider

Ben jij op zoek naar een vrijwilligersfunctie? Word regioleider voor de collecte. Je stuurt vrijwilligers in de regio aan en en zorgt voor een optimale bezetting tijdens de collecteweek. Het is een leuke en afwisselende functie voor 1 tot 2 dagdelen per week, van oktober tot mei.

> Bekijk de vacature

Vragen over vrijwilligerswerk of collecteren?

Mail Servicepunt Vrijwilligers

Bel 070 315 56 95

Ben je al vrijwilliger?

Op CollecteWeb vind je alles over de collecte, kun je de gegevens van collectanten bijhouden en materialen bestellen.

Meer over CollecteWeb