Stel direct je vraag
Naar content trash arrow-down-light menu paper stack arrow-left mail-bordered instagram linkedin youtube minus arrow-right arrow-right-la heart-border share heart facebook twitter arrow-down stethoscope heartbeat link timer food smoke close briefcase plus question-mark mail sheet external scale search info whatsapp check aed 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 mannen niuews nieuwsbrief onderzoek overgewicht reanimeren recepten roken samenwerken phone sphere location play home

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  Meer over privacy en voorwaarden.

  Mijn Gids?

  Klik nu hier om deze pagina
  in je Gids te bewaren.

  Word vrijwilliger

  Word vrijwilliger

  Word vrijwilliger

  Zet je je graag in voor het goede doel? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Je kiest zelf wat je doet en wanneer je iets doet. Doe mee en meld je aan!

  De collecteweek van de Hartstichting is elk jaar in april. Voor deze week hebben we veel vrijwilligers nodig. Heel veel collectanten, maar ook mensen die de collecte organiseren.

  Help mee met de collecte

  In 2019 is deze van 7 t/m 13 april. Er zijn diverse manieren om te helpen. Loop een paar uurtjes in je eigen wijk en haal geld op voor de Hartstichting. Of help mee met het organiseren van de collecte in jouw wijk of woonplaats.

  > Help mee met de collecte

  Regioleider collecte

  Als regioleider heb je een spilfunctie tussen de regio en de coördinatoren van de collecte. Je stuurt en coacht de vrijwilligers in de regio en zorgt voor een optimale bezetting gedurende de collecteweek. Voor deze functie ben je bij voorkeur 1 tot 2 dagdelen per week beschikbaar, vooral van oktober tot mei.

  > Bekijk de vacature

  Zet vast in je agenda

  Collecteweek Hartstichting: 7 tot en met 13 april 2019

  Vragen over vrijwilligerswerk of collecteren?

  Mail Servicepunt Vrijwilligers

  Bel 070 315 56 95

  Al vrijwilliger voor de collecte?

  Op CollecteWeb vind je alles over de collecte, kun je de gegevens van collectanten bijhouden en materialen bestellen. 

  Meer over CollecteWeb