Naar content trash arrow-down-light menu paper stack arrow-left mail-bordered instagram linkedin youtube minus arrow-right heart-border share heart facebook twitter arrow-down stethoscope heartbeat link timer food smoke close briefcase plus question-mark mail sheet external scale search info whatsapp check aed 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 mannen niuews nieuwsbrief onderzoek overgewicht reanimeren recepten roken samenwerken phone sphere location home

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Klik nu hier om deze pagina
in je Gids te bewaren.

Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  Meer over privacy en voorwaarden.

  Rookvrij sporten

  Maak jouw sportclub rookvrij

  Maak jouw sportclub rookvrij

  Steeds meer sportverenigingen worden rookvrij. Niet alleen binnen, maar ook buiten. Maak jouw sportclub rookvrij en geef kinderen het goede voorbeeld.

  Waarom een rookvrije sportclub?

  Zien roken, doet roken. In een rookvrije omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Zo beschermen we kinderen en zorgen ervoor dat zij rookvrij opgroeien. Een rookvrije sportclub draagt bij aan een Rookvrije Generatie. Help je mee?

  Gratis materialen voor een rookvrij sportterrein

  Wil jij dat jouw sportclub rookvrij wordt? Zet dan de eerste stap en gebruik het gratis stappenplan en andere materialen. Is je sportclub al bezig om het buitenterrein rookvrij te maken? Dan zijn er gratis rookvrij-borden en voor de eerste 100 clubs die geheel rookvrij zijn is er een leuk fanpakket. 

  Ja, ik doe mee

  Logo Rookvrije Generatie

  Op de website van de Rookvrije Generatie lees je alles over het rookvrij maken van jouw sportclub. Download hier de gratis materialen, bestel de rookvrij-borden of vraag een gratis adviesgesprek aan.
   

  Ga naar rookvrijegeneratie.nl

  Heb je vragen over rookvrij sporten?

  Mail Team Rookvrije Sport

  Bel 070 315 56 26