Testament en erfrecht: antwoord op de meest gestelde vragen

Nickey Smelt, executeur voor de Hartstichting, geeft antwoord op enkele van de meestgestelde vragen op het gebied van erfrecht, testament en erfbelasting.

Op deze pagina geeft Nickey Smelt uitleg over:

• het wettelijk erfrecht
  • het maken van een testament
  • het besparen van erfbelasting

Uw wensen voor later vastleggen in een testament: belangrijk voor u en goed voor uw dierbaren. Bent u benieuwd hoe u erfbelasting kunt besparen? Wilt u weten wat u nog meer kunt regelen in een testament? Nickey Smelt, executeur voor de Hartstichting, beantwoordt in deze informatieve video de meest gestelde vragen over het opstellen van een testament en erfrecht:

geen foto

Persoonlijk advies

U kunt geheel vrijblijvend met één van ons van gedachte te wisselen over nalaten aan de Hartstichting. We luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Vervolgens kunt u in alle rust een beslissing nemen die bij u past.

Contactgegevens:

Ook interessant?

Onderzoek en geven via testament

“Leg alle afspraken vast, alleen zo voorkom je problemen”

Nalaten aan de Hartstichting