Eenvoudig online uw testament opstellen

Makkelijk en snel zelf uw testament opstellen? De Hartstichting werkt samen met Nunotariaat. Daar stelt u eenvoudig zelf een testament op. Daarna maakt u een afspraak bij de notaris om uw testament te ondertekenen en is het geregeld.

Denkt u erover om een legaat (vast geldbedrag) aan de Hartstichting na te laten of wilt u de Hartstichting benoemen als erfgenaam? Dan kan eenvoudig online via Nunotariaat.

Zelf online testament opstellen

Denkt u erover om een legaat (vast geldbedrag) aan de Hartstichting na te laten of wilt u de Hartstichting benoemen als erfgenaam? Dan kan eenvoudig online via Nunotariaat:

• regel het zelf eenvoudig online
  • in uw eigen tempo
  • voor een vast laag bedrag (vanaf € 195)

> Ga naar de website van Nunotariaat

Persoonlijk advies

U kunt geheel vrijblijvend met ons in gesprek over de mogelijkheden rond nalaten. We luisteren graag naar uw wensen en helpen u om alles op een rijtje te zetten.

Ook interessant voor u

Ontvang het gratis magazine "Een zaak van het hart"

Nalaten aan de Hartstichting