Bijeenkomst Hartstichting Doorn

Bijeenkomst Hartstichting in Doorn

Kom op dinsdag 17 maart naar de bijeenkomst over het werk van de Hartstichting en erfrecht en testament. Deze bijeenkomst is kosteloos en vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Meld u nu aan.

Let op! Helaas hebben we moeten besluiten om deze bijeenkomst niet door te laten gaan in verband met de ontwikkelingen rondom het Corona-virus. De nieuwe datum voor de bijeenkomst is 23 september. Als u belangstelling heeft voor die bijeenkomst kunt u het formulier onderaan de pagina invullen.

Inspirerend en informatief

Lijkt het u leuk om meer te weten over de Hartstichting en interessante presentaties bij te wonen? U bent van harte welkom op deze bijeenkomst, die bestaat uit:

• Informatie over het werk van de Hartstichting en de toekomst van hart- en vaatziekten
  • Uitleg over erfrecht en testament, door Heuvelrug Notarissen.
  • 2 presentatierondes met keuze uit reanimatie, onderzoek, levenstestament en uitvaart.

Programma 17 maart 2020

09.30   Ontvangst met koffie en thee
10.00 Opening en presentatie Hartstichting
10.30 Presentatie Toekomst van hart- en vaatziekten
11.00 Pauze
11.20 Presentatie Erfrecht en Testament
12.15 Introductie middagprogramma
12.30 Lunch
13.30 Presentatierondes en Informatiemarkt
15.30 Einde programma

Locatie: Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98 - 3941 EP Doorn

Presentatierondes

Kies 2 presentaties die u interessant vindt. De keuze vult u in in het aanmeldformulier hier onder.

1. Reanimatie en AED-gebruik

Wat is reanimeren? Oefen met de reanimatiepop en de oefen-AED.

2. Onderzoek uitgelicht

Een jonge, talentvolle onderzoeker vertelt over zijn onderzoek dat door de Hartstichting werd gefinancierd.

3. Levenstestament

Wat is nu precies een levenstestament en wat is het verschil met een 'gewoon' testament?

4. Wensen voor uitvaart: Wat wil Karien?

Er is een ding dat we zeker weten: ooit overlijden we. Wat is er allemaal mogelijk bij een uitvaart?

Nu aanmelden

Deelname aan het programma is gratis. Draagt u ons werk een warm hart toe en vindt u het een interessant programma? Meld u dan nu aan.

Let op! U meldt zich hier aan voor de bijeenkomst van 23 september.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te informeren over deze bijeenkomst.

Gebruik persoonlijke gegevens

De Hartstichting gaat vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens. Meer weten? Lees de privacyverklaring

Vragen over deze bijeenkomst of liever geen uitnodiging meer ontvangen?

Stuur een e-mail