> Naar content trash arrow-down-light menu paper stack mail-bordered instagram linkedin youtube minus arrow-right heart-border share heart facebook twitter arrow-down stethoscope heartbeat link timer food smoke close briefcase plus question-mark mail sheet external scale search info whatsapp check aed 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 mannen niuews nieuwsbrief onderzoek overgewicht reanimeren recepten roken samenwerken phone sphere location

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen. De gegevens die we verwerken tijdens je bezoek bevatten informatie over je gezondheid. Daarom hebben we toestemming nodig.

Meer over privacy en voorwaarden

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  Met geld uit nalatenschappen kan elk jaar veel nieuw onderzoek starten. Maar liefst een derde van het geld dat we investeren in onderzoek is afkomstig uit nalatenschappen. 

  Jouw hulp is hard nodig

  In de jaren 60 overleed 1 op de 2 mensen aan hart- en vaatziekten. Nu, 50 jaar later, is dat 1 op 4. Ondanks dit overlijden nog steeds meer dan 100 mensen per dag aan hart- en vaatziekten. De Hartstichting wil onderzoek blijven financieren, maar is hiervoor afhankelijk van jouw steun.

  Onderzoeken financieren we volledig uit giften van particulieren en bedrijven. Steun ons door de Hartstichting op te nemen in je testament. Zo investeer je in een langer en gezonder leven van volgende generaties.

  Mevrouw Oosterwijk, 97

  "Na mijn overlijden wikkelt de Hartstichting alles af, dat geeft me rust."

  Lees mijn verhaal

  Erfenisdossier

  In een erfenisdossier leg je alles vast voor je nabestaanden. Je geeft aan wat er met jouw bezittingen moet gebeuren en waar jij bijvoorbeeld belangrijke documenten bewaart. 

  Wil je hiermee aan de slag? Lees meer en vraag vandaag nog een gratis erfenisdossier aan.

  > Meer over een erfenisdossier

  Geven na leven

  Schenken aan een goed doel na je overlijden kan op verschillende manieren. Je bepaalt zelf welk deel van je vermogen je wil schenken. Het hele bedrag gaat naar de Hartstichting, want we hoeven hierover geen erfbelasting te betalen. Meer weten? In de brochure Geven ná leven staat uitgebreide informatie.

  Vraag de brochure aan

  Goed doel opnemen in je testament

  Het is mogelijk om een goed doel in je testament op te nemen. Wil je de Hartstichting opnemen als goed doel? Kijk dan hoe je dit regelt in slechts 3 stappen. 

  > Meer over de Hartstichting opnemen in je testament

  Vraag advies

  Nalaten aan een goed doel is iets om goed over na te denken. Wij helpen graag om alles op een rijtje te zetten. Meer weten of hulp bij het opstellen van een nalatenschap?

  Toegift.nl

  De Hartstichting is aangesloten bij Toegift.nl