Nalaten aan de Hartstichting

De Hartstichting zet alles op alles om te zorgen dat volgende generaties niet onder hart- en vaatziekten hoeven te lijden. U kunt op een bijzondere manier helpen, door te overwegen om de Hartstichting te steunen met een gift in uw testament.

Geven na leven

Door via uw testament aan een goed doel te geven, kiest u een mooie bestemming voor vermogen dat u tijdens uw leven hebt opgebouwd. U bepaalt zelf hoe veel u wilt schenken. Omdat er geen erfbelasting over hoeft te worden betaald, komt de gift volledig tot zijn recht voor het doel dat u kiest.

Persoonlijk advies over nalaten

Het is fijn om voldoende informatie te hebben over het opstellen van een testament en de besteding van de gift. U kunt geheel vrijblijvend met ons in gesprek om alle mogelijkheden na te gaan. We luisteren graag naar uw wensen en helpen u om alles op een rijtje te zetten.

Voor notaris of executeur

Heeft u vragen over een nalatenschap waarin de Hartstichting is begunstigd?
E-mail nalatenschappen@goededoelennederland.nl of bel 020-7164900.

Jacques (72)

“Een hele geruststelling dat ons geld later goed terechtkomt”

Lees mijn verhaal

Lees meer over nalaten

Herman

Herman: "Als we er beiden niet meer zijn, blijven we onderzoek van de Hartstichting steunen"

Erik (87)

Erik (87): "Na mijn bypassoperatie besloot ik de Hartstichting in mijn testament op te nemen"

Bijeenkomst Nalatenschap

De Hartstichting is aangesloten bij Toegift.nl.