Nalaten aan de Hartstichting

De Hartstichting zet alles op alles om te zorgen dat volgende generaties niet onder hart- en vaatziekten hoeven te lijden. U kunt op een bijzondere manier helpen, door te overwegen om de Hartstichting te steunen met een gift in uw testament.

Geven na leven

Door via uw testament aan een goed doel te geven, kiest u een mooie bestemming voor vermogen dat u tijdens uw leven hebt opgebouwd. U bepaalt zelf hoe veel u wilt schenken. Omdat er geen erfbelasting over hoeft te worden betaald, komt de gift volledig tot zijn recht voor het doel dat u kiest.

Persoonlijk advies over nalaten

Het is fijn om voldoende informatie te hebben over het opstellen van een testament en de besteding van de gift. U kunt geheel vrijblijvend met ons in gesprek om alle mogelijkheden na te gaan. We luisteren graag naar uw wensen en helpen u om alles op een rijtje te zetten.

Esmay Lunes

“Soms maakt iets diepe indruk op je: een muzieknummer of een ontmoeting voor mijn werk als relatiemanager. Zo blijven mij de bezoeken aan mevrouw Oosterwijk me altijd bij.”

Lees waarom

Voor notaris of executeur

Heeft u vragen over een nalatenschap waarin de Hartstichting is begunstigd?
E-mail nalatenschappen@goededoelennederland.nl of bel 020-7164900.

Lees meer over nalaten

"Als ik kijk naar de eeuwigheid, hoe klein is dan onze tijd"

Herman

Herman: "Als we er beiden niet meer zijn, blijven we onderzoek van de Hartstichting steunen"

Bijeenkomst Nalatenschap

De Hartstichting is aangesloten bij Toegift.nl.