Post van de Hartstichting

Heb jij post ontvangen van de Hartstichting? Daarin vertellen we over ons werk en vragen we of jij wilt bijdragen aan oplossingen om ieders hart gezond te houden. Dankzij dit soort giften worden belangrijke medische doorbraken behaald en meer levens gered.

Adressen die post ontvangen

3x per jaar versturen we post naar (oud-)donateurs en naar nieuwe adressen.

• Jouw adres kan als nieuw adres zijn geselecteerd om post naar te versturen. In dat geval is jouw adres te vinden in de Consubase. Dat is een database met adressen waar post naar mag worden verstuurd.
  • Staat je adres geregistreerd bij het Postfilter, het Nationaal post- & overledenen register of het Bel-me-niet register? Dan versturen wij geen post naar jouw adres.

Liever geen post ontvangen?

• Heb jij wel eens gedoneerd aan de Hartstichting maar wil je geen post ontvangen? Laat dat dan weten via ons contactformulier.
  • Heb jij nooit eerder gedoneerd aan de Hartstichting? Dan hebben wij geen inzicht in jouw gegevens. Meld je in dat geval af via een e-mail naar EDM, de eigenaar van de adressendatabase.

> Stuur een e-mail naar EDM

Verder kun je je altijd afmelden voor reclamepost door je adres te registreren bij Postfilter.

Lees het laatste nieuws

Alle rookruimtes in horeca verdwijnen

Derde editie 11strandentocht Hartstichting groot succes

Nog 5000 AED's nodig