Word projectdonateur met je bedrijf

Draag met jouw bedrijf bij aan het redden van levens en het voorkomen van ziekte. Word projectdonateur van de Hartstichting en steun daarmee belangrijk onderzoek naar erfelijke hartziekten.

Dr. Peter van Tintelen, UMC Utrecht:

“Samen met mijn team doe ik onderzoek naar het opsporen van erfelijke hartziekten. Deze kunnen namelijk leiden tot hartfalen hartritmestoornissen waaraan mensen plotseling kunnen overlijden. Dat willen we voorkomen. We zijn heel blij als jij ons onderzoek steunt met je bedrijf.”

Wat is een projectdonateur?

Als projectdonateur steun je dit onderzoek naar erfelijke hartziekten vanaf € 150,- per jaar gedurende 3 jaar. Je krijgt tussentijds updates over de resultaten uit het onderzoek.

We geven je graag wat terug

• 3x per jaar een update over het onderzoek per e-mail
  • Neem een kijkje in het laboratorium van Peter van Tintelen
  • Stel per e-mail vragen over dit onderzoek aan Peter van Tintelen
  • Belastingvoordeel: vraag een financieel adviseur om advies

> Meer lezen over het onderzoek

Ja, ik heb interesse

Ik heb interesse in projectdonateurschap voor dit onderzoek. De Hartstichting mag me hierover bellen.

We gebruiken de gegevens van je bedrijf uitsluitend voor contact over bijdrage aan dit project.

Gebruik persoonlijke gegevens

De Hartstichting gaat vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens. We gebruiken ze om je te informeren over ons werk, voor fondsenwerving en klantonderzoek. Meer weten? Lees de privacyverklaring