Reddingspartner Hartstichting

Word met je bedrijf Reddingspartner van de Hartstichting. Zo draag je bij aan het redden van levens bij een hartstilstand. En je bent met je medewerkers beter voorbereid op een hartstilstand in je buurt. Zo help je jouw omgeving verder, maar ook de Hartstichting.

Voordelen voor je bedrijf

• Met het Reddingspartnerschap toon je maatschappelijke betrokkenheid.
  • Medewerkers zijn voorbereid om te kunnen handelen bij een hartstilstand: dit kan levens redden, binnen het bedrijf of in de omgeving.

Dit houdt het partnership in

• Je steunt de Hartstichting met een maandelijks bedrag, vanaf € 200,-.
  • Je ontvangt afhankelijk van je donatie een gratis reanimatiecursus voor 6 personen of een AED voor je bedrijf.
  • Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan netwerkevenementen.

In overleg doen we je graag een aanbod dat past bij jouw bedrijf en wensen. Elk jaar krijg je een nieuw passend aanbod.

René

"Omdat de horecazaak een AED had, is mijn leven gered. Wat een geluk."

Lees mijn verhaal

Ja, ik heb interesse

Interesse in een partnership met de Hartstichting? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

We gebruiken de gegevens in dit formulier uitsluitend voor contact over een partnership.

Onderzoekspartner corona

Preventiepartner Hartstichting