Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

Meer over privacy en voorwaarden.

Mijn Gids?

Klik nu hier om deze pagina
    in je Gids te bewaren.

Reddingspartner Hartstichting

Word met je bedrijf Reddingspartner van de Hartstichting. Met jouw steun worden meer levens gered bij een hartstilstand. En je bent bovendien met jouw medewerkers beter voorbereid op het redden van levens bij een hartstilstand in de buurt. Help zo jouw omgeving verder, maar ook de Hartstichting.

Wat het partnership inhoudt

Als Hart Voor de Zaak partner steun je de Hartstichting voor € 200 tot € 1200 euro per maand. Je krijgt gratis een reanimatiecursus voor 8 medewerkers.

René

"Wat een geluk dat deze horecazaak een AED had. Zo is mijn leven gered."

Lees mijn verhaal

Reanimatiecursus voor medewerkers

Als Reddingspartner krijg je een gratis reanimatiecursus voor minimaal 8 medewerkers.

En er is meer

Als Reddingspartner bieden we jouw bedrijf:

• deelname aan onze exclusieve netwerkevenementen
    • speciale Meet & Greet met een onderzoeker
    • banners voor op jouw website
    • nieuwsbrief met updates over wetenschappelijk onderzoek
    • belastingvoordeel: vraag je financieel adviseur naar de voordelen

Ja, ik heb interesse

Ik heb interesse in een partnership met de Hartstichting. Graag bespreek ik de mogelijkheden voor mijn bedrijf. Ik word graag teruggebeld binnen 5 werkdagen.

We gebruiken de gegevens in dit formulier uitsluitend voor contact over een partnership.

Preventiepartner Hartstichting