Preventiepartner Hartstichting

Word met je bedrijf Preventiepartner van de Hartstichting. Met jouw steun draag je bij aan het werk van de Hartstichting en het voorkomen van hart- en vaatziekten. Je zet je in voor gezonde medewerkers, met een gezond hart. De Hartstichting helpt je daarbij.

Wat het partnership inhoudt

Als Preventiepartner steun je de Hartstichting voor minimaal een jaar met een maandelijks bedrag (gemiddeld ligt dit op € 350,-). We doen je graag een aanbod dat past bij jouw bedrijf en wensen.

Wat je ervoor terugkrijgt

• Een bloeddrukmeter per 50 medewerkers, waarmee je zelf een bloeddrukmeting op de werkvloer kunt organiseren óf een geheel verzorgde bloeddrukmeting voor jouw medewerkers op locatie (afhankelijk van je bijdrage).
  • 19% korting op de Persoonlijke Gezondheidscheck. Dit is een totale gezondheidscheck voor je medewerkers, die uitgevoerd wordt door Niped.
  • Nieuwsbrief over het werk van de Hartstichting en tips over gezondheid en vitaliteit.
  • Mogelijkheid tot deelname aan netwerkevenementen.

Ieder volgend jaar krijg je van ons een nieuw passend aanbod.

Steun onderzoek naar gezond gedrag

Als Preventiepartner steun je het werk van de Hartstichting. Zo financiert de Hartstichting bijvoorbeeld onderzoek naar nieuwe manieren om mensen te stimuleren om gezond te leven. Prof. dr. Andrea Evers is een van onze toponderzoekers op dit thema.

Prof. dr. Andrea Evers

"We weten dat gezond leven het risico op hart- en vaatziekten verlaagt. Maar hoe houd je het vol met alle verleidingen om je heen? Hier hoop ik als onderzoeker oplossingen voor te vinden."

Voordelen voor je bedrijf

• Je toont maatschappelijke betrokkenheid
  • Goed werkgeverschap: je besteedt aandacht aan de gezondheid van je medewerkers
  • Gezonde medewerkers zitten vaak lekkerder in hun vel en presteren beter.

Ja, ik wil Preventiepartner worden

Ik heb interesse in een partnership met de Hartstichting. Graag bespreek ik de mogelijkheden voor mijn bedrijf. Ik word graag teruggebeld binnen 5 werkdagen.

We gebruiken de gegevens in dit formulier uitsluitend voor contact over een partnership.

Reddingspartner Hartstichting