Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

Meer over privacy en voorwaarden.

Mijn Gids?

Klik nu hier om deze pagina
    in je Gids te bewaren.

Kom in actie

Kom in actie voor de Hartstichting

Een sterk en gezond hart is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat vinden we onacceptabel, daarom werken we aan oplossingen voor hart- en vaatziekten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Help mee op de manier die bij jou past en kom in actie.

Hoe kom jij in actie?

In actie voor een gezond hart

Alles is mogelijk als jij in actie wilt komen voor oplossingen voor hart- en vaatziekten. Van donaties vragen als verjaardagscadeau tot meedoen aan een sportwedstrijd. Ontdek wat bij jou past.

> Naar alle acties

Online collecteren

Of haal online geld op voor de Hartstichting. Met één berichtje naar je vrienden en familie haal jij giften binnen op je eigen collectepagina. Start eenvoudig jouw online collecte.

> Start een online collecte

Charles

“Ik loop de Leiden Marathon voor alle kinderen met een hartafwijking.”

Lees mijn verhaal

Onze klassiekers

Heb je vragen over acties?

Mail Team Acties