Imagine Run App

Wil je meer bewegen en ben je op zoek naar nieuwe wandel- of hardlooproutes? Download dan nu de gratis Imagine Run App. Met deze app zet je eenvoudig wandel- en looproutes uit vanaf de plek waar je bent. Overal ter wereld.

Oud-marathonloper Gerard Nijboer heeft trainingsschema’s opgesteld om je conditie rustig op te bouwen. Er zijn aparte schema's voor wandelaars en hardlopers. Je krijgt ook tips voor de warming-up, je loophouding en de cooling-down.

Download de Imagine Run App

Download Imagine Run App in App Store
Download de Imagine Run App op Google Play

Hoe de app werkt

1. Voer de afstand in die je wil afleggen en bepaal je tempo
  2. De app geeft je 3 looproutes vanaf je locatie
  3. Start met lopen en maak gebruik van de navigatie in de app

Doe mee met de Hartstichting Imagine Run

Op zaterdag 29 september - Wereld Hartdag - is de Hartstichting Imagine Run. Meelopen kan op elke plek in de wereld! Jij bepaalt zelf de afstand, het tempo en de plek waar je start en finisht.

Met dit wereldwijde loopevent wil Imagine Run samen met de Hartstichting zoveel mogelijk mensen in de wereld in beweging zetten. Doe jij ook mee?

Zo werkt het

• Registreer je binnenkort voor de Hartstichting Imagine Run
  • Je ontvangt dan een persoonlijk Hartstichting Imagine Run startnummer
  • Maak een actiepagina aan om met jouw sportieve prestatie geld op te halen voor onderzoek van de Hartstichting.
  • Inspireer anderen via social media met de hashtag #shareeverystep

> Meer informatie en meedoen

Vragen over de Imagine Run?

Mail het Servicepunt Acties

Bel 070 315 56 95