Collecteweek Hartstichting

De collecteweek van de Hartstichting

De collecteweek in 2021 is van 11 t/m 17 april. Tienduizenden collectanten gaan op pad om geld op te halen voor oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden. Doe je ook mee?

Help mee

Collecteopbrengst hard nodig

Leven met een hartziekte is zwaar, voor de patiënt en de omgeving. Het aantal patiënten groeit nog steeds heel hard, daarom gaat de collecteopbrengst naar oplossingen om elk hart zo gezond mogelijk te houden. Op weg naar een wereld zonder hart- en vaatziekten!

Bedankt voor alle steun tijdens de inhaalcollecte in oktober

In april 2020 konden we vanwege corona niet met de collectebus langs de deuren. Ook het Longfonds en ReumaNederland konden toen niet collecteren. Van 12 tot en met 24 oktober 2020 was er daarom een unieke gezamenlijke inhaalcollecte. Bedankt voor alle steun die wij hebben ontvangen bij deze collecte!

Online collecteren | Hartstichting

Organiseer de collecte