Stel direct je vraag
Naar content trash arrow-down-light menu paper stack arrow-left mail-bordered instagram linkedin youtube minus arrow-right arrow-right-la heart-border share heart facebook twitter arrow-down stethoscope heartbeat link timer food smoke close briefcase plus question-mark mail sheet external scale search info whatsapp check aed 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 mannen niuews nieuwsbrief onderzoek overgewicht reanimeren recepten roken samenwerken phone sphere location play home

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  Meer over privacy en voorwaarden.

  Mijn Gids?

  Klik nu hier om deze pagina
  in je Gids te bewaren.

  Collecteweek Hartstichting

  Collecteweek

  Collecteweek

  Elk jaar in april is het collecteweek. In 2019 is dit van 7 t/m 13 april. Zo'n 50.000 collectanten gaan dan op pad om geld op te halen voor de Hartstichting. Help je ook mee?

  Help mee met de collecte

  Tijdens de collecte zijn er elk jaar veel vrijwilligers nodig. Zo zoeken we altijd mensen die de collecte willen organiseren in hun woonplaats of wijk. Of die een paar uurtjes willen lopen in de collecteweek. Meld je daarom vast aan voor de collecteweek in 2019. 

  Ja, ik help mee

  Geld collecte goed besteed

  Het geld van de collecte in 2018 gaat naar meer openbare AED’s in Nederland. Snelle inzet van een AED bij een hartstilstand vergroot de kans op overleven aanzienlijk. In Nederland is er een systeem dat werkt met vrijwilligers (burgerhulpverleners). Zij krijgen via de 112-meldkamer een reanimatie-oproep bij een hartstilstand in hun buurt. Een aantal krijgt het verzoek een AED op te halen. Hoe meer AED's er in de buurt hangen, hoe groter de kans dat het slachtoffer het overleeft. 

  > Meer over reanimatie en AED

  Opbrengst 2018

  Tijdens de collecteweek in 2018 hebben ruim 50.000 collectanten € 2.867.308,06 opgehaald. We danken alle collectanten die aan deze mooie opbrengst hebben bijgedragen!

  Eenvoudig en snel online doneren

  Tijdens de collecte geven veel mensen een klein bedrag. Maar natuurlijk kun je ook de rest van het jaar eenvoudig een klein bedrag online geven.

  Doe een online gift

  Zet vast in je agenda

  Collecteweek Hartstichting: 7 tot en met 13 april 2019

  Vrijwilliger worden

  Daniëlle

  Daniëlle: "Veel collectanten vinden het leuk en zinvol werk.”

  Martijn

  Martijn: “Als collecte-organisator ben ik trots op al mijn collectanten”

  Collecteren tijdens een feest

  Collecteren tijdens een feest

  Vragen over vrijwilligerswerk of collecteren?

  Mail Servicepunt Vrijwilligers

  Bel 070 315 56 95