Stel direct je vraag
Naar content trash arrow-down-light menu paper stack arrow-left mail-bordered instagram linkedin youtube minus arrow-right arrow-right-la heart-border share heart facebook twitter arrow-down stethoscope heartbeat link timer food smoke close briefcase plus question-mark mail sheet external scale search info whatsapp check aed 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 mannen niuews nieuwsbrief onderzoek overgewicht reanimeren recepten roken samenwerken phone sphere location play home

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Mijn Gids?

Je kunt alles in de Gids bewaren om later terug te lezen, of om te delen.

  Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

  Meer over privacy en voorwaarden.

  Mijn Gids?

  Klik nu hier om deze pagina
  in je Gids te bewaren.

  Collecteweek Hartstichting

  Collecteweek

  Collecteweek

  De jaarlijkse collecteweek is van 7 t/m 13 april 2019. Tienduizenden collectanten gaan op pad om geld op te halen voor oplossingen om het hart gezond te houden. Doe ook mee!

  Help mee met de collecte

  Help mee om elk hart gezond te houden. Het geld is hard nodig voor oplossingen om te voorkomen dat mensen ziek worden en om ze te genezen. Kies de manier die bij jou past om te helpen:

  • Organiseer de collecte in jouw wijk
  • Of collecteer 2 uurtjes in je buurt

  Ja, ik help mee

  Collecteopbrengst hard nodig

  Leven met een hartziekte is zwaar, voor de patiënt én de omgeving. En het aantal patiënten groeit snel. Daarom gaat de collecteopbrengst naar oplossingen om elk hart zo gezond mogelijk te houden.

  Opbrengst 2018

  Tijdens de collecteweek in 2018 hebben ruim 50.000 collectanten € 2.867.308,06 opgehaald. Alle collectanten die hebben meegeholpen aan deze mooie opbrengst: bedankt!

  Meer over de collecte

  Daniëlle

  Daniëlle: "Veel collectanten vinden het leuk en zinvol werk.”

  Martijn

  Martijn: “Als collecte-organisator ben ik trots op al mijn collectanten”

  Vragen over vrijwilligerswerk of collecteren?

  Mail Servicepunt Vrijwilligers

  Bel 070 315 56 95