Collecteren tijdens een feest

Heb jij binnenkort een feest zoals een jubileum of verjaardag? Vraag in plaats van cadeaus je vrienden en familie een donatie te doen aan de Hartstichting. We geven je graag een speciale donatiebox voor dit prachtige gebaar.

De Hartstichting wil hart- en vaatziekten eerder opsporen en behandelen. Met jouw hulp kunnen wij dit levensreddende werk doorzetten. Vraag mensen bij jouw feest om een donatie in de speciale feestelijke collectebus die wij naar je opsturen of maak een online collectebus aan.

Collectebus voor op feest

De donatiebox is gratis en vouw je gemakkelijk in elkaar. Je krijgt er ook leuke vlaggetjes en ballonnen bij. Het pakket past gewoon door de brievenbus en er zit uitleg bij hoe je na afloop eenvoudig het bedrag doneert. Binnen 2 werkdagen sturen we hem naar je op. Vraag de donatiebox nu aan!

Vraag de donatiebox nu aan

De ingevulde persoonsgegevens gebruiken we uitsluitend voor het bevestigen van de aanvraag en het toesturen van de collectebus.

Je telefoonnummer gebruiken we uitsluitend als we vragen hebben over je aanvraag.

Gebruik persoonlijke gegevens

De Hartstichting gaat vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens. Meer weten? Lees de privacyverklaring

Vragen over vrijwilligerswerk of collecteren?

Mail Servicepunt Vrijwilligers

Bel 070 315 56 95