Ga mee op vakantie

Een hartafwijking en toch zonder zorgen op vakantie? Dat kan! Onze vakanties zijn er speciaal voor mensen met een hartafwijking en hun naasten. Samen genieten en ervaringen uitwisselen.

De vakanties zitten vol sport, spel en muziek. Iedereen kan hier in zijn eigen tempo aan mee doen. Voor de deelnemers is het fijn niet ‘de uitzondering’ te zijn. Het contact met lotgenoten staat centraal. Tijdens de vakanties is ruimte voor:

• ontspannen ervaringen uitwisselen met anderen
  • veilig nieuwe dingen uitproberen en grenzen verleggen
  • verbondenheid met lotgenoten die hetzelfde meemaken

Ook als gezin geniet je onbezorgd. Je wisselt ervaringen uit met andere ouders. Bovendien krijgen de deelnemers begeleiding van ervaren vrijwilligers, waarvan een aantal medisch geschoold. Een veilig gevoel, toch?

Mee als vrijwilliger

Als vrijwilliger laat je kinderen met een hartafwijking genieten. Jouw bijdrage maakt het mogelijk dat iedereen er zorgeloos tussenuit kan. Je bent van harte welkom, mét of zonder medische achtergrond. Lees meer over vrijwilliger zijn tijdens onze vakantieweken.

Het vakantieaanbod

Deel via: