Stel direct je vraag
Naar content

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Dit is een originele manier om je salade te serveren. Het past goed bij veel hoofdgerechten en geeft je maaltijd of barbecue net iets extra's. 

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1  bosuitje
  • ​8 kerstomaatjes
  • een halve avocado
  • citroensap
  • 8 bladen ijsbergsla
  • 8 cocktailprikkers

Bereiding

  • Snijd de bosui fijn en snijd de kerstomaatjes in vieren.
  • Snijd de avocado in stukjes.
  • Druppel er wat citroensap over en meng met de bosui, de stukjes tomaat en wat peper.
  • Was de slabladen en dep ze droog.
  • Verdeel de vulling over de slabladen en rol ze op.
  • Steek ze vast met een prikker en zet ze op bordjes.

Tip! Pureer het restje avocado dat je overhebt en meng er wat yoghurt en peper door. Heerlijk voor op brood.

Bron: Voedingscentrum

Gratis receptenboekje voor jou

Vraag het Feel Good receptenboekje aan. Een online magazine met verrassende recepten en weetjes over gezond leven. 

Nu aanvragen

Bekijk meer bijgerechten

Linzencake met kikkererwten en kastanjes

Linzencake met kikkererwten en kastanjes

Pizza met rode ui, geitenkaas en walnoten

Pizza met rode ui, geitenkaas en walnoten

Smeersels voor op brood

Smeersels voor op brood

Bewaard!

Je hebt deze pagina bewaard in Mijn Gids.

Mijn Gids

Bewaar deze pagina in Mijn Gids , zodat je 'm later terug kunt lezen of kunt delen.

Door op bewaar te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor de Gids. Als je de website verlaat, worden de gegevens verwijderd.

Meer over privacy en voorwaarden.