Doneren

Geef voor het vrouwenhart

Bij vrouwen zijn hartklachten vaak vager dan bij mannen. Met de huidige tests worden hartproblemen bij vrouwen vaak over het hoofd gezien.

Help nu mee aan een betrouwbare test

Op dit moment geven tests te weinig inzicht in de allerkleinste bloedvaatjes in het hart, terwijl juist daarmee bij vrouwen iets misgaat. Ook houden ze te weinig rekening met de invloed van bijvoorbeeld zwangerschap en overgang. De Hartstichting werkt aan een betrouwbare test waarmee artsen hartproblemen bij vrouwen veel eerder kunnen ontdekken. Hiermee redden we vrouwenlevens.

Online doneren

Steun onze strijd tegen hart- en vaatziekten en doneer online! Veilig online doneren via iDEAL of machtiging.

• Van elke gift gaat 79% naar onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenbelangen
  • De Hartstichting heeft het CBF-keurmerk en werkt met duidelijke regels, procedures en gedragscodes
  • Uw betaling is veilig en uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld