Doneren

Steun de Hartstichting

Elke dag overlijden er meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten in Nederland. In totaal zijn er ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten. Als we niks doen neemt dat aantal alleen maar toe, en dat is onacceptabel.

Werken aan oplossingen

De Hartstichting werkt aan oplossingen om hart-en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. We financieren onderzoek, geven steun en voorlichting aan patiënten en zetten ons in om extra levens te redden bij een hartstilstand.

Dank voor uw steun

De Hartstichting kan haar werk alleen maar doen dankzij de vele giften van particulieren en bedrijven. Hartelijk dank voor uw steun!

Online doneren

Steun onze strijd tegen hart- en vaatziekten en doneer online! Veilig online doneren via iDEAL of machtiging.

• Van elke gift gaat 79% naar onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenbelangen
  • De Hartstichting heeft het CBF-keurmerk en werkt met duidelijke regels, procedures en gedragscodes
  • Uw betaling is veilig en uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld