Geven ná leven

Geld uit nalatenschappen is voor de Hartstichting heel belangrijk. Een derde van het geld dat we in onderzoek steken komt uit nalatenschappen. Uw gift redt levens. Want met meer geld doen we meer onderzoek.

Onderzoeken financieren we volledig uit giften van particulieren en bedrijven. Steun ons door de Hartstichting op te nemen in uw testament. Zo investeert u met uw nalatenschap in een langer en gezonder leven van volgende generaties.

Uw steun is nodig

In de jaren 60 overleed 1 op de 2 mensen aan hart- en vaatziekten. Nu, 50 jaar later, is dat 1 op 4. Ondanks dit overlijden nog steeds meer dan 100 mensen per dag aan hart- en vaatziekten. De Hartstichting wil onderzoek blijven financieren, maar is hiervoor afhankelijk van uw steun.

Alle beetjes helpen

U hoeft niet over een groot vermogen te beschikken. Of uw hele vermogen te schenken. Alle kleine beetjes helpen. Bovendien betaalt de Hartstichting geen erfbelasting, waardoor het hele bedrag ten goede komt aan het doel waar u het voor heeft bestemd.

Vraag de brochure Geven ná leven aan.

Vraag de brochure aan

Testament opstellen

Een testament laten opmaken is niet moeilijk. Steun een toekomst zonder hart- en vaatziekten in maar 3 stappen. Lees meer over de Hartstichting opnemen in uw testament.

“Een hart- en vaatziekte kan mij ook overkomen. Het geld uit mijn nalatenschap is bedoeld voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.” Josta Rietveld (67 jaar)

Erfenisdossier

Leg in het Erfenisdossier vast waar uw gegevens liggen en wat nabestaanden met uw bezittingen moeten doen. Vraag het Erfenisdossier aan

Vragen of hulp

Nalaten aan een goed doel is iets waar u goed over nadenkt. We begrijpen dat u zich vooraf goed wilt laten informeren over de besteding van uw geld. Wij helpen u graag bij uw wensen en helpen u om alles op een rijtje te zetten.

Wilt u meer weten over nalaten aan de Hartstichting? Of wilt u hulp bij het opstellen van uw testament? Neem contact op met:

Lees ook

Is uw erfenis goed geregeld?

Het is verstandig om te controleren of uw erfenis en testament goed geregeld zijn. Ook als u al een testament heeft, is het belangrijk regelmatig te controleren of alles nog klopt.

Doe gratis de TestamentTest.

Meer lezen

Jacques

Een hele geruststelling dat ons geld later goed terechtkomt

Deel via: