Nalaten

Wilt u de Hartstichting opnemen in uw testament? Met uw nalatenschap draagt u bij aan levensreddend onderzoek.

Dit onderzoek financieren we volledig uit giften van particulieren en bedrijven. U kunt ons steunen door de Hartstichting op te nemen in uw testament. Zo investeert u met uw nalatenschap in een langer en gezonder leven van volgende generaties.

De Hartstichting in uw testament

Steun ons door de Hartstichting op te nemen in uw testament. Hoe u dit regelt, leest u op de pagina Nalatenschap.

“Ik hoop dat hart- en vaatziekten in de toekomst goed behandeld worden en dat minder mensen hieraan zullen overlijden. Het kan mij ook overkomen.” Josta Rietveld (67 jaar)

Brochure

Lees alles over nalaten aan de Hartstichting in de brochure ‘Laat een levenswerk na’.

Vraag de brochure aan

Erfenisdossier

In het Erfenisdossier kunt u vastleggen waar uw gegevens liggen en wat nabestaanden met uw bezittingen moeten doen. Vraag het Erfenisdossier aan.

Persoonlijk gesprek

Wilt u meer weten over nalaten aan de Hartstichting? Of wilt u hulp bij het opstellen van uw testament? Neem contact op met Suzanne Morton-Taylor of Esmay Lunes van de Hartstichting, via 070- 315 56 07, 070 - 315 55 52 of via e-mail.

Josta

Als ik kom te overlijden, dan zou mijn vermogen naar de overheid gaan. Dat wil ik niet.

Vragen over nalaten aan de Hartstichting

Mail de Hartstichting

stuur een e-mail