Een Hartenrace is een sportieve activiteit om in actie te komen voor de Hartstichting. Bedenk een sportieve actie op uw school of sportvereniging of jeugdclub. Vraag de deelnemers om sponsors te zoeken en haal daarmee geld op voor de Hartstichting. Kom samen in actie voor de Hartstichting!

Maak een actiepagina

Maak in een paar stappen een eigen actiepagina. Vraag alle deelnemers om deze pagina te delen per e-mail of via social media en haal zo eenvoudig online veel geld op voor uw actie.

Maak uw eigen actiepagina

Bestel een Hartenracepakket

Maak uw Hartenrace een succes met een Hartenracepakket. De kosten zijn € 15,- per pakket, inclusief verzendkosten.

1 spandoek (inclusief retourenvelop)
10 posters
50 ballonnen
100 aanmoedigingsvlaggetjes
60 textielstickers
Voorbeeld van een deelnemerscertificaat

Ja, ik bestel Hartenracepakket!

Download gratis hartenraceproducten

Het digitale pakket is een aanvulling op het Hartenracepakket. De handleiding helpt u om de organisatie op poten te zetten en de sponsoractiviteit soepel te laten verlopen.

Download de formulieren voor uw hartenrace:

Ideeën voor andere acties

Een Hartenrace is een van de mogelijkheden om in actie te komen voor de Hartstichting. Maar bedenk gerust een andere actie. Met elke actie zijn we blij: of er nu armbandjes worden verkocht of er een groot feest georganiseerd wordt. Alles mag en alles kan!

Vraag winkels in de buurt om mee te helpen. Vaak willen zij wel een flyer ophangen, een prijs beschikbaar stellen of meedoen met uw actie!

Voorbeelden acties

Voorbeelden zijn:

• (Zelfgemaakte) spullen verkopen op een rommelmarkt
  • Sportdag
  • Bingo
  • Lege flessen ophalen

Bekijk andere voorbeelden en start zelf een actie

Feiten & cijfers

Bewegen kinderen