Het aantal mensen met een hart- of vaatziekte moet omlaag. Daarom investeert de Hartstichting in onderzoek, voorlichting en zorg. Hiervoor zijn we volledig afhankelijk van uw giften. Elke bijdrage, groot of klein, is waardevol.

Doneer snel en gemakkelijk online via iDEAL of machtiging. U kunt eenmalig of periodiek doneren.

Doneer online

Andere manieren om te doneren

Sms-doneren

Doneer eenmalig € 3,00 via sms. Het bedrag gaat af van uw telefoonrekening of beltegoed.

Overmaken

Liever geld overmaken? Stort op bankrekeningnummer IBAN NL71 RABO 0300 300 301 ten name van de Hartstichting.

Schenken met belastingvoordeel

Zet uw donatie om in een periodieke gift en krijg een deel terug van de Belastingdienst.

Nalaten

Neem de Hartstichting op in uw testament.

Aan de deur of op straat

Doneer maandelijks aan de deur of op straat.

HartenFonds op Naam

Doneer minimaal € 50.000 en bepaal zelf waar uw geld naar toe gaat.

Loterijen

Vriendenloterij

Speel mee en kies als goed doel de Hartstichting.

Nederlandse Loterij

Kies uit de 5 spellen van de Nederlandse Loterij. Een deel van de opbrengst gaat naar de Hartstichting.

Bedrijven

Doneer direct online. Of vraag advies over de mogelijkheden die passen bij uw bedrijf.

Waar gaat uw geld naartoe?

Met uw donatie:

• investeren we in wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en voorkomen van hart- en vaatziekten
  • verbeteren we patiëntenzorg
  • geven we voorlichting over gezond leven (preventie)

Dankzij onderzoek kunnen artsen veel hart- en vaatziekten goed behandelen. In de toekomst hopen we dat patiënten ook écht kunnen genezen van hart- en vaatziekten.

In ons jaarverslag leest u precies hoe de Hartstichting de inkomsten besteedt. Of lees meer over de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek.

Krijg ik belastingvoordeel?

Uw donatie aan de Hartstichting kan u belastingvoordeel opleveren. Wilt u een groter bedrag geven? Overweeg dan een periodieke schenking.

CBF Keur en ANBI-status

De Hartstichting is in het bezit van het CBF Keur. Dit keurmerk geeft u zekerheid dat de Hartstichting een betrouwbare organisatie is en dat we uw gift goed besteden.

De Hartstichting heeft ook de status van geregistreerd Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, dan kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels.