Banners en stoppers

Steun de Hartstichting met een banner of stopper. Met deze publiciteit helpt u ons in de strijd tegen hart- en vaatziekten.

Banners zijn kleine oproepjes die op websites staan. Bijvoorbeeld op websites van organisaties, bedrijven, verenigingen of digitale kranten.

Stoppers zijn gratis advertenties die kranten tijdens de opmaak als laatste plaatsen. Ze vullen de lege plekken in de krant op.

We hebben banners en stoppers voor donatie aan de Hartstichting. Daarnaast zijn er stoppers voor deelname aan onze reanimatiecursus. U kunt de banners en stoppers in verschillende formaten en kleuren downloaden.

Stoppers 50-jarig bestaan

Voor het 50-jarig bestaan van de Hartstichting zijn speciale stoppers gemaakt. Ze zijn beschikbaar in 5 formaten (pdf).

Na plaatsing

Heeft u een stopper geplaatst of laten plaatsen in een krant? Wij zijn benieuwd naar het resultaat en stellen het op prijs als u een exemplaar aan ons doorstuurt. Ons adres:

Hartstichting
t.a.v. Team Communicatie
2501 CH Den Haag

Stoppers reanimatiecursus

Voor de reanimatiecursus zijn speciale stoppers gemaakt. U kunt de stoppers als pdf downloaden in 4 formaten.

Na plaatsing

Hartstichting