Collectant worden

Van 6 tot en met 12 april is het Hartweek. Door 2 uur per jaar te collecteren, helpt u de Hartstichting in de strijd tegen hart- en vaatziekten. U kunt alleen collecteren of samen met een vriend of familielid. U collecteert in uw eigen woonomgeving.

Collectanten zijn onmisbaar voor de Hartstichting. De bevolking wil graag aan ons geven, maar we hebben collectanten nodig om deze bijdragen op te halen.

Van elke euro die u collecteert, gaat € 0,80 naar wetenschappelijk onderzoek, patiëntenzorg en voorlichting. Veel van onze collectanten collecteren voor iemand in hun omgeving. Kent u ook iemand met een hart- of vaatziekte?

Heeft u interesse in collecteren? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

1. Mijn gegevens: