Doe mee

Laat zien dat u de strijd tegen hart- en vaatziekten bij vrouwen steunt. Koop de HartenVrouw-armband, ontworpen door styliste Danie Bles.

HartenVrouw

Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Dat is onacceptabel! Strijd mee tegen hart- en vaatziekten bij vrouwen en word HartenVrouw.

Loop, fiets of wandel mee voor de Hartstichting

Doe mee aan een sportieve actie of evenement en haal daarmee geld op voor levensreddend onderzoek van de Hartstichting.

Start een actie

Organiseer zelf een actie om geld op te halen voor de Hartstichting. Maak een eigen actiepagina en vraag familie, vrienden en collega's om de actie te steunen.

Verhaal met een hart

Karim

Geweldig om met andere kitesurfers zo'n prestatie neer te zetten en geld op te halen voor onderzoek.

Word vrijwilliger

Het hele jaar door hebben wij leuk en afwisselend vrijwilligerswerk.

Altijd al iets willen doen voor de Hartstichting? Bekijk welk vrijwilligerswerk wij hebben. Er is altijd wel iets dat bij u past.

Leer reanimeren

Bij een hartstilstand is de overlevingskans het grootst als omstanders direct starten met reanimeren. Volg een reanimatiecursus.

Bedrijven

Steun als bedrijf de Hartstichting. Dat kan door een gift te doen, maar ook door een project te steunen of een sponsoractie te houden. Er zijn vele mogelijkheden. Bekijk wat bij uw bedrijf past en ga met ons de samenwerking aan.

U kunt direct online doneren

U kunt betalen met  automatische incasso  of

Payment logos