Doe mee

Wandel mee met een bijzondere tocht door De Biesbosch op zaterdag 19 september. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus schrijf u nu in!

Wandel mee door de Biesbosch

Word vrijwilliger

Het hele jaar door hebben wij leuk en afwisselend vrijwilligerswerk.

Altijd al iets willen doen voor de Hartstichting? Bekijk welk vrijwilligerswerk wij hebben. Er is altijd wel iets dat bij u past.

Start een actie

Organiseer zelf een actie om geld op te halen voor de Hartstichting. Maak een eigen actiepagina en vraag familie, vrienden en collega's om de actie te steunen.

Loop, fiets of wandel mee voor de Hartstichting

Doe mee aan een actie of evenement en haal daarmee geld op voor meer onderzoek.

Bedrijven

Steun als bedrijf de Hartstichting. Dat kan door een gift te doen, maar ook door een project te steunen of een sponsoractie te houden. Er zijn vele mogelijkheden. Bekijk wat bij uw bedrijf past en ga met ons de samenwerking aan.

Leer reanimeren

Bij een hartstilstand is de overlevingskans het grootst als omstanders direct starten met reanimeren. Volg een reanimatiecursus.

U kunt direct online doneren

U kunt betalen met  automatische incasso  of

Payment logos