Doe mee

Wij zoeken nog 2.000 collectanten en 300 mensen die mee willen helpen met het organiseren van de collecte. De collecteweek is van 5 tot en met 11 april.

Ik wil helpen met de collecte

Kom in actie

In het hele land worden evenementen georganiseerd waar geld opgehaald wordt voor de Hartstichting. Doe mee met een actie of organiseer zelf een actie. Wij zijn blij met elk initiatief en wij helpen u daar graag bij.

Help mee met de collecte

Wij hebben nog 2.000 extra collectanten en 300 collecte-organisatoren nodig. De collectweek is van 5 tot en met 11 april. Meld u aan en help mee!

Lees meer over het helpen tijdens de collecte.

Leer reanimeren

Bij een hartstilstand is de overlevingskans het grootst als omstanders direct starten met reanimeren. Volg een reanimatiecursus.

Bedrijven

Steun als bedrijf de Hartstichting. Dat kan door een gift te doen, maar ook door een project te steunen of een sponsoractie te houden. Er zijn vele mogelijkheden. Bekijk wat bij uw bedrijf past en ga met ons de samenwerking aan.

U kunt direct online doneren

U kunt betalen met  automatische incasso  of

Payment logos