Doe mee

Dagelijks schoppen hart-en vaatziekten honderden levens overhoop. Kom daarom in actie rondom de Hartweek van 5 tot en met 11 april en haal geld op voor de Hartstichting.

Doe mee aan een actie

Start een actie

Kom in actie en haal geld op voor de Hartstichting. Met het geld doen we meer onderzoek naar het eerder herkennen van hart- en vaatziekten.

Start nu een actie en ontvang een gratis actiepakket!

Wij zoeken nog 2.000 extra collectanten om te collecteren in de hartweek van 5 tot en met 11 april. Het kost u maar 2 uurtjes. Meld u nu aan!

Help mee met de collecte

Wij hebben nog 2.000 extra collectanten en 300 collecte-organisatoren nodig. De collectweek is van 5 tot en met 11 april. Meld u aan en help mee!

Lees meer over het helpen tijdens de collecte.

Leer reanimeren

Bij een hartstilstand is de overlevingskans het grootst als omstanders direct starten met reanimeren. Volg een reanimatiecursus.

Bedrijven

Steun als bedrijf de Hartstichting. Dat kan door een gift te doen, maar ook door een project te steunen of een sponsoractie te houden. Er zijn vele mogelijkheden. Bekijk wat bij uw bedrijf past en ga met ons de samenwerking aan.

U kunt direct online doneren

U kunt betalen met  automatische incasso  of

Payment logos