Doe mee

Dagelijks schoppen hart-en vaatziekten honderden levens overhoop. Kom daarom in actie en haal geld op voor de Hartstichting.

Doe mee aan een actie

Start een actie

Kom in actie en haal geld op voor de Hartstichting. Met het geld doen we meer onderzoek naar het eerder herkennen van hart- en vaatziekten.

Start nu een actie en ontvang een gratis actiepakket!

Wij zoeken altijd extra collectanten om te collecteren in de Hartweek. Het kost u maar 2 uurtjes. Meld u nu vast aan voor 2016!

Help mee met de collecte

Wij hebben altijd extra collectanten en collecte-organisatoren nodig. De collecteweek in 2016 is van 17 tot en met 23 april. Meld u aan en help mee!

Lees meer over het helpen tijdens de collecte.

Leer reanimeren

Bij een hartstilstand is de overlevingskans het grootst als omstanders direct starten met reanimeren. Volg een reanimatiecursus.

Bedrijven

Steun als bedrijf de Hartstichting. Dat kan door een gift te doen, maar ook door een project te steunen of een sponsoractie te houden. Er zijn vele mogelijkheden. Bekijk wat bij uw bedrijf past en ga met ons de samenwerking aan.

U kunt direct online doneren

U kunt betalen met  automatische incasso  of

Payment logos