Doe mee

Hartstocht Het Groene Woud

Wandel mee met een bijzondere wandeltocht door Het Groene Woud op 25 juni in Brabant.

Word vrijwilliger

Het hele jaar door hebben wij leuk en afwisselend vrijwilligerswerk.

Altijd al iets willen doen voor de Hartstichting? Bekijk welk vrijwilligerswerk wij hebben. Er is altijd wel iets dat bij u past.

Feestje? Zet de collectebus van de Hartstichting neer en haal geld op voor onderzoek!

Start een actie

Organiseer zelf een actie om geld op te halen voor de Hartstichting. Maak een eigen actiepagina en vraag familie, vrienden en collega's om de actie te steunen.

Loop, fiets of wandel mee voor de Hartstichting

Doe mee aan een sportieve actie of evenement en haal daarmee geld op voor levensreddend onderzoek van de Hartstichting.

Bedrijven

Steun als bedrijf de Hartstichting. Dat kan door een gift te doen, maar ook door een project te steunen of een sponsoractie te houden. Er zijn vele mogelijkheden. Bekijk wat bij uw bedrijf past en ga met ons de samenwerking aan.

Verhaal met een hart

Noor

Met zijn achten op de fiets naar Rome voor onderzoek naar boezemfibrilleren.

Shop bij de Hartstichting

Bestel een product in de webshop en steun de Hartstichting. Geef bijvoorbeeld iemand een mooie armband cadeau.

U kunt direct online doneren

U kunt betalen met  automatische incasso  of

Payment logos