Stel direct je vraag
Naar content

Hier komen de NAW-gegevens formulieren

Dit doet de Hartstichting

Je hart ben jij en wij zijn er voor jouw hart. We zorgen voor het eerder opsporen en behandelen van hart- en vaatziekten.

Samen sterk voor gezonde harten

Met nieuw onderzoek hopen we alles te weten te komen over het effect van het coronavirus op het hart. Heb je zelf vragen? Dan kun je bij ons terecht. Juist nu.

Lees meer

Onze hoofdthema's

Voorlichting

Voorlichting

Reanimatie

Reanimatie

Gezonde samenleving

Gezonde samenleving

Onderzoek

Onderzoek

Wij zijn er voor jouw hart

Je hart is je belangrijkste orgaan. We werken aan 3 belangrijke doelen om te zorgen dat jij en je dierbaren met een gezond hart kunnen leven.

> Lees meer over deze 3 doelen

Missie Hartstichting

Onze missie: Hart- en vaatziekten verslaan. Het aantal patiënten groeit en dan vinden we onacceptabel. Als we niets doen komen er in 10 jaar een half miljoen patiënten bij. Die groei moet gestopt worden.

> Lees meer over onze missie

Onderzoek naar signaalstofjes

Signaalstofjes in het bloed kunnen je risico op een hartinfarct voorspellen. We doen belangrijk onderzoek om die stofjes goed op te kunnen sporen. Zodat jij eerder weet wat je risico is, en je op tijd kunt worden behandeld.

> Lees meer over dit onderzoek

De organisatie

Bij de Hartstichting werken ruim 150 enthousiaste medewerkers dag in dag uit aan de strijd tegen hart- en vaatziekten. We willen dat jij en je dierbaren met een gezond hart kunnen leven. 

> Lees alles over de organisatie

Ontvang alle updates over de Hartstichting elke maand gratis in je mailbox.

Schrijf je in