Brochures

In onze brochures geven wij u informatie over hart- en vaatziekten, een gezonde leefstijl en over hoe u beter kunt omgaan met uw ziekte.

U vindt de brochures in ziekenhuizen, bij uw huisarts of bij de apotheek.

Downloaden

De brochures zijn gratis te downloaden via de webshop.

Bestellen

Heeft u liever een gedrukte versie of is de brochure niet als download beschikbaar? Bestel dan via de webshop. We sturen u het materiaal dan kosteloos toe. Het is helaas niet mogelijk om brochures naar het buitenland te versturen.

Vrijwillige bijdrage

De brochures van de Hartstichting zijn gratis. Als u een bijdrage wilt doen voor de ontwikkeling van brochuremateriaal, doneer dan online.

Spreekbeurt en werkstuk

Wil je een spreekbeurt of werkstuk houden over hart en vaten, de Hartstichting, of over gezond leven? Onze informatie helpt je met de voorbereiding van je spreekbeurt of werkstuk.

Heeft u nog vragen?

Mail de Hartstichting