Brochures Hartstichting

In onze brochures vindt u informatie over hart- en vaatziekten, een gezonde leefstijl en over hoe u beter kunt omgaan met uw ziekte.

U vindt de brochures in ziekenhuizen, bij uw huisarts of bij de apotheek. Ook kunt u ze downloaden of bestellen via onze website.

De brochure over hoge bloeddruk geeft duidelijke informatie en veel praktische tips over gezond leven. - Els (53)

Downloaden en bestellen

Downloaden van brochures heeft onze voorkeur: dit houdt de kosten laag en spaart het milieu. Heeft u toch liever een gedrukte versie? Dat kan! Bestel de dan online de brochure en we sturen u deze kosteloos toe.

Download of bestel brochure

Vrijwillige bijdrage voor brochures

Het ontwikkelen, actualiseren en drukken van brochures kost veel tijd en geld. Daarom stellen we een vrijwillige bijdrage op prijs.

Spreekbeurt en werkstuk

Onze brochures zijn ook handig bij een spreekbeurt of werkstuk. Wil je een spreekbeurt houden over hart en vaatziekten, de Hartstichting of over gezond leven? Onze informatie helpt je met de voorbereiding van je spreekbeurt of werkstuk.

Deel via: