De Hartstichting wil dat er verspreid over heel Nederland AED’s aan de buitenzijde van gebouwen en huizen hangen. Hiervoor is een degelijke buitenkast die de AED beschermt essentieel. Dankzij een schenking van de VriendenLoterij geeft de Hartstichting AED-buitenkasten gratis weg.

AED in buitenkast redt meer levens

Steeds meer openbare gebouwen, instellingen en particulieren hebben een AED.

In de meest ideale situatie hangt de AED in een kast aan een buitenmuur. Zo is deze 24 uur per dag beschikbaar voor bezoekers en mensen in de directe omgeving. Als dan iemand na openingstijd of 's nachts een hartstilstand krijgt kan uw AED cruciaal zijn en een leven redden.

Maak daarom uw AED 24 uur per dag toegankelijk door deze in een AED-buitenkast te hangen en aan te melden bij het oproepsysteem.

Gratis AED-buitenkast

De Hartstichting geeft gratis buitenkasten weg.

Let op: Het gaat alleen om een buitenkast, u dient zelf in bezit te zijn van een AED!

Lees alle voorwaarden

Kans maken? Vul vandaag nog het formulier in.

Fill out my online form.
Deel via: